Ritregistratie app

Ritregistratie app bizcarBen jij op zoek naar een goede ritregistratie app? Bizcar biedt één overzichtelijk beheerplatform dat alle ritdetails registreert van jouw hele wagenpark. Alle gewenste informatie wordt geregistreerd: realtime voertuiglocaties, start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en zakelijke of privé-kilometers. Je ontvangt hiervan automatisch uitgebreide en gedetailleerde rapportages. Bizcar biedt dé oplossing voor zakelijke rittenregistratie. Bizcar betekent gemak voor beheerder én bestuurders.

Zakelijke kilometers eenvoudig bijhouden

Met de app van Bizcar kunnen ook overige factoren zoals snelheid, overmatig stationair draaien, remgedrag en acceleratie geregistreerd worden. Iedere factor kan apart per bestuurder bekeken worden en worden vastgelegd, maar een totaalscore van deze factoren behoort ook tot de mogelijkheden. De resultaten kan je vervolgens bespreekbaar maken met de bestuurders. Bij wagenparken van grote omvang kunnen dit interessante kostenbesparingen opleveren.

Tankpassen

Met de oplossingen van Bizcar kunnen tevens tankpassen kosteloos geïntegreerd worden. Op deze manier heb je met één platform een volledig overzicht van alle ritten en bijbehorende tankactiviteiten. Je krijgt in één oogopslag inzicht in alle relevante tankgegevens die chronologisch zijn gerangschikt. Zo kan je bijvoorbeeld het brandstofgebruik nauwkeurig analyseren. Ook eventuele tankpasfraude wordt door het systeem automatisch gedetecteerd.

Waarom Bizcar?

Door geheel Nederland is het systeem van Bizcar te gebruiken. Dit systeem is klantvriendelijker en bovendien gebruiksvriendelijker dan de reguliere systemen. Er zijn goede integratiemogelijkheden en deze vormen echte oplossingen voor het MKB. Bizcar heeft veel ervaring en affiniteit met diverse bedrijfsprocessen. Daarbij maken ze geen gebruik van lange termijn contracten, zo zit je nooit ergens aan vast.

Neem contact op met Bizcar

Bizcar is dé specialist op het gebied van rittenregistratie voor het MKB. Met de rittenregistratie app houd je eenvoudig de nodige informatie bij. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 085-8087797 of stuur een e-mail naar [email protected]. Je wordt spoedig te woord gestaan.