Waarom Bizcar

Bizcar is dé specialist in slimme online mobiliteitsoplossingen

Jouw gespreks- en businesspartner om je wagenparkbeheer, ritadministratie en het delen van leaseauto’s efficiënter, makkelijker en duurzamer te maken. We denken met je mee en analyseren nauwgezet de mobiliteitsproblematiek van jouw organisatie, zodat we je doelgericht kunnen adviseren.

Professioneel en persoonlijk

Bizcar is een onderneming met een pragmatische inslag, korte lijnen en hands-on mentaliteit. Daardoor kunnen we flexibel en snel reageren op vragen van onze klanten. Ook kunnen we door onze compacte organisatie nieuwe technologische ontwikkelingen binnen een korte tijdspanne implementeren.

Efficiency voor de beheerder

Met ons innovatieve all-in-one platform heb je alles onder controle. Eén overzichtelijk dashboard waarmee je verbinding hebt met alle voertuigen en bovendien een integraal platform vormt, waar je je andere bedrijfsprocessen op aan kunt sluiten. Met deze integratie draagt Bizcar bij aan een nog efficiëntere bedrijfsvoering. 

Gemak voor de bestuurder

De bestuurder app maakt het leven van de bestuurders makkelijker en aangenamer. Alles in één app, waaronder functionaliteiten als het automatisch bijhouden van de rit- en tankadministratie, navigatie, het visueel vastleggen van schade en Flitsmeister. Ook helpt de app de bestuurder bij het vinden van de voordeligste parkeerplek, die kan worden betaald met de handige geïntegreerde parkeer-app.

Gedegen advies en support

Elke onderneming of organisatie is anders en heeft zijn eigen organisatiestructuur. Daarom brengen we eerst de mobiliteitsvraagstukken van jouw organisatie goed in kaart. Pas daarna maken we de vertaalslag naar een helder advies op maat en de juiste oplossing. Ook tijdens en na de implementatie blijven we je ondersteunen, adviseren en begeleiden.