• RDW kenteken integratie
  • App voor schademeldingen
  • Automatische rapportages

Wagenparkbeheer compleet geautomatiseerd

CarConnect van Bizcar is de meest eenvoudige totaaloplossing voor efficiënt wagenparkbeheer. De belangrijkste componenten van het systeem zijn het online beheerdashboard, beheerder app, bestuurder app en plug & play dongels. Deze laatste zorgen voor de verbinding en plug je eenvoudig in de OBD-poort van de voertuigen. CarTrack biedt alle mogelijkheden van CarConnect, plus nog een aantal extra toepassingen die voor bepaalde bedrijven en organisaties zeer interessant kunnen zijn.

Wagenparkbeheer
wagenparkbeheer-app-dashboard

Overzichtelijk dashboard, handige apps

Via het online dashboard of de beheer app op mobiel, tablet of desktop sta je in verbinding met alle auto’s en kun je hun locaties live volgen en managen. Zonder te klikken zie je de status: of de auto onderweg of geparkeerd staat, of het om een zakelijke of privé-rit gaat en zelfs informatie over het rijgedrag van de bestuurder. Als je de tankpassen binnen het systeem integreert worden ook alle tankactiviteiten vastgelegd.

Automatisch fiscus-proof rapportages

Bizcar maakt veel handmatig werk overbodig. Door bestuurders ingevulde ritformulieren, km-briefjes en losse tankbonnetjes hoeven niet meer handmatig in een computersysteem ingevoerd te worden. Al die data wordt immers automatisch geregistreerd en verwerkt tot overzichtelijke rapportages, die voldoen aan alle wettelijke eisen van de belastingdienst. Ook kun je snel en eenvoudig zelf rapportages samenstellen naar eigen inzicht.

wagenparkbeheer_MG_6850

Probeer wagenparkbeheer met Bizcar 1 maand gratis!

Probeer nu 1 maand gratis
wagenparkbeheer-gemak

Extra gemak voor bestuurders

De handige bestuurder app biedt diverse mobiliteitsdiensten. Daarmee kan de bestuurder ritten bijhouden, aanvinken of het een zakelijke of privé-rit is, navigeren, actuele file- en flitsinformatie van Flitsmeister bekijken en makkelijk berichten versturen naar bijvoorbeeld collega’s op de planafdeling. De geïntegreerde parkeerapp helpt bij het vinden van een parkeerplek of een eventueel goedkoper alternatief. De parkeeractie betalen kan uiteraard ook met de app.

Wat onze klanten zeggen

gert-jan-vesta

Onze onderhoudsteams doorkruisen het hele land en dankzij Bizcar kan ik realtime volgen waar elk busje is. Ideaal.”

Gert-Jan de Graaf, directeur Vesta
Lees de hele case

Nog meer mobiliteitsoplossingen

CarTrack biedt alle functionaliteiten van CarConnect, plus extra tools. Zoals Smart Driver Identification. Handig bij veel wisselende bestuurders van voertuigen. In het voertuig identificeert de bestuurder zich met een speciale fysieke tag en kan dan pas starten en wegrijden. De tag kan ook worden uitgerust met een buzzer en startblokkering. Andere extra’s zijn speciale aansluitingen voor het meten van aan de auto gekoppelde systemen en apparaten. Bijvoorbeeld borstels op een veegwagen.

wagenparkbeheer-mobiliteitsoplossingen

Automatiseer je wagenparkbeheer

Ontdek wat onze oplossingen voor jouw wagenpark kunnen betekenen en vraag onze expert gerust het hemd van ’t lijf.

CONTACT OPNEMEN

Slimme oplossingen voor je wagenpark

Alles voor realtime voertuiglocaties, automatische ritregistratie, automatische rapportages en zorgeloos autodelen.