Zakelijke parkeerapp van Bizcar

Parkeerapp BizcarBen je op zoek naar een zakelijke parkeerapp? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Bizcar. Naast een gedegen ritregistratiesysteem en een keurmerk registratiesysteem, biedt Bizcar dé oplossing voor zakelijk mobiel parkeren. Deze parkeerapp is ideaal voor bedrijven, ongeacht de grootte van het bedrijf. De zakelijke parkeerapplicatie is vergelijkbaar met de bekende app Park Mobile. Op deze pagina lees je meer informatie.

Mobiel parkeren app voor bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar een handige app voor zakelijk parkeren, kan je uitstekend terecht bij Bizcar. Dit bedrijf biedt namelijk dé oplossing voor jou. Je kan al je parkeeracties via de app registreren met de bijbehorende gewenste informatie. Het is geheel kosteloos om gebruik te maken van de app. De parkeeractie stopt automatisch op de gewenste tijd. Met de app kan je alle bovengrondse parkeerplekken bedienen en binnenkort ook parkeergarages.

De app kan gekoppeld worden aan een IBAN rekening van de zaak. Betalingen worden vervolgens automatisch afgeschreven en gemaild naar de administratie afdeling. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar.

Aanvullende informatie

In de app zit tevens een navigatiesysteem ingebouwd. Dit systeem kan twee dingen aangeven in de app. Ten eerste kan de app aangeven waar een plek vrij is, zo ben je geen tijd kwijt aan het zoeken van een parkeerplek. Ten tweede kan de app advies geven over waar in de buurt je het voordeligst kunt parkeren. De app is geschikt voor Android en IOS.

Neem contact op met Bizcar

Met de zakelijke parkeerapp van Bizcar houd je eenvoudig parkeeracties bij. Met de app zijn alle soorten bovengrondse parkeerplekken te bedienen. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 085-8087797 of stuur een e-mail naar [email protected]. Je wordt spoedig te woord gestaan.