De parkeer app, gemak voor bestuurder en administratie

Home/Nieuws/De parkeer app, gemak voor bestuurder en administratie

Makkelijker, sneller en goedkoper parkeren

Bij Bizcar’s CarConnect en CarTrack hoort de handige bestuurders app met ingebouwde parkeer app. Daarmee is het vinden en automatisch betalen van beschikbare parkeerplekken makkelijker dan ooit. Nooit meer onnodige parkeerboetes, zoeken naar een betaalautomaat, parkeerkosten voorschieten en bonnetjes bewaren! De app is er voor Android en iOS.

Makkelijker, sneller en goedkoper parkeren
Nooit meer rondjes rijden en zoeken naar een vrije parkeerplek! Voordat je vertrekt toont de parkeer app de dichtstbijzijnde vrije parkeerplekken op de plaats van bestemming.  Plus een aantal goedkopere alternatieve parkeerlocaties binnen een straal van 300 meter. Dat scheelt een hoop tijd en ergernis.

Parkeerkosten voorschieten verleden tijd
Vaak moeten bestuurders parkeerkosten voorschieten en achteraf declareren bij hun werkgever. Dat betekent een hoop administratieve rompslomp voor beide partijen. De parkeer app biedt een slimme oplossing. Naar de betaalautomaat lopen, betalen met eigen bankpas en de parkeerbonnetjes inleveren is definitief verleden tijd. Als bestuurder meld je je bij aankomst eenvoudig aan op de app en als je na het parkeren weer wegrijdt, word je automatisch afgemeld en de parkeerstatus beëindigd.

Koppeling met IBAN-bankrekening en e-mail
Zowel privé als zakelijke ritten kunnen automatisch worden betaald. Voor privé-ritten kan de bestuurder de parkeer app koppelen aan diens eigen IBAN-banknummer. Voor zakelijke ritten koppelt de wagenparkbeheerder het IBAN-banknummer van het bedrijf aan de app.

Als extra controle worden de betaaltransacties automatisch naar een e-mailadres van de administratie gestuurd. Ook prettig: het gebruik van de parkeer app  is gratis! Er zijn géén aparte abonnementskosten aan verbonden.

Landelijke dekking en betalen per minuut
De parkeer app biedt een landelijke dekking. Je betaalt per minuut alleen de lokale parkeerkosten en er zijn geen transactie kosten bij zakelijk gebruik. Hiermee bespaar je als wagenparkbeheerder al direct kosten.

Probeer nu 1 maand gratis!
Zelf de handige parkeer app uitproberen? Ga dan voor onze gratis ‘proefrit’ met Bizcar CarConnect van 30 dagen. Neem contact op of mail en het is snel geregeld.

Hoor je het ook eens van een ander
Wil je weten hoe Vesta de zakelijke voordelen van de parkeer app ervaart, lees dan het interview met Gert-Jan de Graaf

Meer functies van de bestuurders app
Deze blog gaat vooral over de parkeertoepassingen die de bestuurders app biedt. Meer functionaliteiten komen later in andere blogs aan bod.

Delen